I sommervinduet 2017 var Manchester City målrettet for å legge til de svake stillingene til keeper og Fullback, og til slutt gjorde melonen kjekk for å lykkes i et lag med nesten ingen svakhet. Chelsea, som ønsket å introdusere Lukaku, Candereva, Buckley, Sandro og Vandick i sommer, lyktes ikke, og til slutt førte Blues til å ligge bak Manchester City fra starten. Den italienske treneren er svært misfornøyd med Chelsea-signeringen i sommer, Chelsea har ikke blitt trukket ned i Europa i fjor, men nå kjemper Blues bare på den tynne kampen sist sesong. I løpet av de neste månedene, kan Chelsea bare fortsette å stole på dagens utvalg for å eke ut.Billige Fotballdrakter til Barninnsats for å hjelpe barn som elsker fotball, blir en del av et populært lag.

Etter å ha ledet Blues 1-1 mot Liverpool i helgen, sa Conte: "Stigningen av Manchester City er utrolig?" Er det ikke? Jeg tror Manchester City er et sterkt lag denne sesongen. I fjor var Manchester City bra, og deretter i overføringsmarkedet kjøpte de de mest etterspurte spillerne, og gjorde da gode fremskritt. De kan fortsette å gjøre det i neste januar og i fremtiden. Så vi må bekymre deg for oss selv. Fordi hvis vi ønsker å konkurrere med Manchester City, må vi jobbe og ta de beste beslutningene i markedet. Hvis du vil nå et visst nivå, må du gjøre laget ditt til en god balanse. "Billige Chelsea Fotballdrakt Barn håper laget vil introdusere nye spillere til mesterskapet neste januar.

På spørsmål om hvordan man skal se på det kommende jul-nyttårskampet Express, sa Conte: "Jeg håper bare at alle spillerne mine kan spille fordi jeg bare har 16 voksne spillere nå, og jeg stoler på dem." Det er viktig at de alle spiller, og deretter gjør den riktige alternative. Sist sesong var veldig vanskelig, jeg var veldig vanskelig å finne det beste spillet. Denne sesongen er en annen utfordring, og vi har mistet mange gode spillere siden i fjor, og vi har tapt 2 viktige spillere, men samtidig har vi kjøpt unge spillere. De to favorittene i Premier League denne sesongen er to Manchester-lag, Chelsea er ikke så populært som i fjor, men vi vil fortsatt kjempe for mesterene, og jeg tror vi prøver å bygge noe ikke bare for nå, men for fremtiden, så det er viktig å være tålmodig. "Fotballdrakt barn med navn, høres bra ut.